Velkommen til Terapihaven i Assentorp.

Åben efter aftale i haven 

Mobil: 0045 20912519  

Mail: Terapihaven@gmail.com 

Dit liv kan tage en drejning, som kan være svær at håndtere alene.

Livet kan komme til at føles tomt og meningsløst, eller du opdager, at du bliver ved med at
gentage destruktive mønstre – velvidende at det er dårligt for dig, men ude af stand til at stoppe.

Som psykoterapeut kan jeg også hjælper dig igennem kriser og følelsesmæssige problemer. jeg  kan også hjælpe dig igennem angst og fobier eller problemer med familie, parforhold og sex. 

Min terapi hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Jeg som  psykoterapeut bruger psykoterapi som behandlingsmetode. Psykoterapi er en videnskabeligt baseret psykologisk behandling.

Mine Kompetencer:

Jeg kan hjælpe det enkelte menneske, med at finde frem til sin egen kerne, Så muligheden er, at møde verden ud fra sit eget synspunkt, egne resurser, egne mål, finde egen ro og nærvær, og være styrmand over sit eget liv.

Psykoterapien støtter op om dig, for at du kan finde din balance i livet.

Mine Arbejdsmetoder:

Almen ve og vel i Kroppens muskler, og psykens tilstand.

Gestalterapi, biosyntese. kropsøvelser, indre barn, egen forståelse.

Nuet er balance i psykoterapien.

Terapi handler om at få den anerkendelse og opbakning, som alle mennesker har brug for, for at du kan blive mere og mere dig selv.

I terapienhaven  kan du få støtte til at finde ind til dig igen. Støtte til at mærke dine egne behov, lyster og grænser. Støtte til at stå ved det, som du mærker og til at møde verden fra et sted, hvor du er i kontakt med dig selv.